onsdag 23. november 2011

Sky Is The Limit!

Bildeanalyse

Tittelen på bilde er "The sky is the limit", og ble tatt av meg selv, i sommer (2011) da jeg var i Toronto,Canada.

På bilde ser vi CN TOWER, tatt i froske perspektiv slik at det ser enda høyere enn det faktisk er, og de ligger foran sola slik at det blir en fin kontrast mellom den skyfrie himmelen og sola.

Hoved motivet ligger ca midt på bilde, nesten i bakgrunnen. det er også to andre bygninger på bildet, et til venstre og det andre til høyre.

Det ser også ut som at alle bygningene skal til å treffe hverandre, altså et møtepunkt.
Som sagt så er synsvinkelen i froskeperspektiv, og det er tatt langt i fra slik at hele byggingen vises fra topp til tå.

Fargene og lyset på er veldig fredelig og fint, det første man tenker er at det er tatt på av vakker solfylt sommerdag. For du kan se den klare, blåe skyfrie himmelen, og sola har en veldig fin plassering på bygningen.

Tolkning av bildet
Første inntrykket av bildet var "åh, et typisk turist bilde tatt i en storby" tenkte også at det var en sommerdag. I og med at bildet heter "the sky is the limit" har det kanskje noe med å nå en drøm om å jobbe i bygningen der en dag? hvem vet.

assosiasjonene man får av bildet er et bekymringsfritt liv i forbindelse med den skyfrie og blanke himmelen og sola stråler.

komposisjon, lyset og farger virker bra sammen, alt har bra kontrast. Ikke mange budskap er gitt med et slikt bilde, annet enn "se hvor jeg var" Jeg ville valgt å si at hoved funksjonen er Informativ.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar